Profesionalna izrada sajtova za tvoj brend

Optimizovan (SEO, UX, UI) sajt koji će na pravi način predstaviti tvoj brend i pomoći ti da ostvariš svoje poslovne ciljeve.

Brza izrada sajtova za rast tvog biznisa

Prikaži svoj biznis na pravi način, poveži se sa publikom u digitalnom okruženju brzo i lako 

Specijalizovani smo za dizajn i razvoja veb stranica visokih performansi. Naša politika u izradi veb rešenja je da ona budu brza, potpuno funkcionalna, dizajnirana tako da budu laka za korišćenje i veoma bezbedna za korisnike. Kreiramo prilagođena rešenja koja su u okviru tvog budžeta sa ciljem da unapredimo tvoje poslovanje.

Brend sajt kod nas podrazumeva:

Najčešće postavljena pitanja

Za izradu sajta treba od 2 nedelje, pa sve do 4-6 meseci, u zavisnosti od kompleksnosti i funkcionalnosti sajta. Cena izrade sajta zavisi od tvojih rokova, broja stranica, teksta na sajtu i same funkcionalnosti. Za tačnu cenu predlažemo da nas kontaktiraš.

Svi naši sajtovi su povezani sa Google Analytics 4 (GA4), kao i konverzije koje pravimo u Google Tag Manager-u (GTM). Na ovaj način možemo da pratimo broj posetioca, stranice koje su posetili, koliko su se zadržali na sajtu i najbitnije – da li su pozvali tvoju kompaniju, da li su poslali mejl ili popunili kontakt formu.

Da, naš tim će se pobrinuti da tvoj brend veb sajt bude optimizovan za pretraživače (SEO) kako bi se povećala vidljivost na internetu i olakšalo potencijalnim kupcima da pronađu tvoju kompaniju. Ovo je dodatna usluga koja će ti pomoći da postigneš bolje rezultate u online pretrazi i privučeš veći broj posetilaca.

Održavanje i ažuriranje brend sajta može biti obavljeno od strane tvog internog tima, ili možeš sklopiti ugovor sa nama kako bi se obezbedila redovna tehnička podrška i održavanje, čime ćemo očuvati ažurnost i sigurnost sajta.

Ukoliko je potrebno, tvoj veb sajt će uključivati blog sekciju, a naš tim zna kako da piše blogove koji će se pojavljivati visoko na Google pretrazi. Ovo će privući više posetilaca i pomoći tebi da deliš korisne informacije sa svojom publikom.