Želiš da povećaš prodaju putem reklama?

Mi ćemo ti pomoći da prodaješ uz metode koje donose proverene rezultate brzo i lako

Razumemo prepreke u poslovanju i imamo rešenje

Efikasna prodaja proizvoda

Vršimo kompletnu prodaju tvojih proizvoda putem interneta i naprednih kampanja za oglašavanje, uz praćenje rezultata i novčano prikazane prodaje i statistike povrata na investiciju.

Novi klijenti za tvoje usluge

Koristimo tvoj veb sajt ili društvene mreže kako bi dovodili nove klijente do tvojih usluga. Na tebi je samo da svoju uslugu pružiš na najbolji mogući način kako bi ti se klijenti vraćali.

Rezultati naših projekata

New Marinero

Jedan video, rasproda butkice svakog utorka

Šta radiš kada te vlasnik restorana pozove i požali se da nema gostiju, pogotovo radnim danima? Napraviš video koji ne deluje kao reklama, prikažeš ga publici striktno u okolini restorana. To smo bar mi uradili i utorak je postao najposećeniji dan, a butkica pravi hit o kojoj se priča i organski. 

Tajni recept butkice ne znamo, ali znamo žašto smo za samo 7 dana postigli prikazane rezultate. Slike više nisu dobra reklame, pa je Reel koji deluje kao iskrena preporuka, sponzorisan pravoj publici doneo sledeće rezultate:

Baucasa

8,42x povrat na reklamu

Baucasa je brend koji se nalazi na visoko konkurentnom tržištu – proizvodi za uređenje doma. Kontaktirali su nas sa ciljem povećanja prodaje putem društvenih mreža jer im je trebao iskusan partner u performans marketingu.

Najčešće postavljena pitanja

Prvo ćemo imati kratak poziv od 15-30 minuta kako bismo se bolje upoznali sa tvojim biznisom i njegovim ciljevima. Kada to ustanovimo, zakazaćemo drugi sastanak gde ćemo preći preko našeg rešenja za povećanje prodaje i objasniti kako će naša saradnja funkcionisati u budućnosti.

Marketinške usluge su širok pojam, zato ti savetujemo da zakažeš jedan sastanak kako bi smo utvrdili šta tvojoj kompaniji treba, kao i način na koji ćemo doći do željenih rezultata.

Troškovi variraju, ali za manje firme mogu biti 10-20 EUR dnevno, dok veće firme mogu uložiti desetine hiljada EUR mesečno. Najvažnije je da se postave jasni ciljevi i prate rezultati kako bi smo osigurali da se dobija vrednost za uloženi novac.

Teško je proceniti tačan povrat na investiciju u marketing. Ono što zasigurno znamo jeste da ćemo sve napore, alate i znanje uložiti da naša usluga prikaže povoljne rezultate za tvoj biznis. Kompanije koje rade sa visokom maržom su prezadovoljne povratom na ulog u oglašavanje (ROAS) od 2X, dok one sa malom maržom zahtevaju ROAS od 10-20X kako bi bile profitabilne. Povrat zavisi od mnogo faktora, ali to je ono čemu mi volimo da se posvetimo i zbog čega se ističemo – kao agencija fokusirana na performanse!

Radimo i sa B2B i B2C kompanijama i imamo iskustva u mnogobrojnim industrijama, kako na srpskom tako i na američkom i kanadskom tržištu.

Šta naši klijenti kažu o nama

“Svaka marketing agencija nudi proaktivnost i posvećenost u saradnji sa svojim klijentima s tim što sa agencijom Nilo to traje i posle prvih par meseci saradnje, a lični pristup kao da rade za sebe to već ne nudi svaka.”

Aleksandar Janković

Direktor

RIMMO DOO

Nilo marketing agencija se istakla kao najbolji izbor za našu platformu. Njihova iskusna ekipa je pokazala profesionalizam, transparentnost i premašila naša očekivanja, čineći saradnju izuzetno zadovoljavajućom.”

Nebojša Kladar

Direktor

CEMFIK

“Agencija Nilo nam je pružila odličnu podršku u uspostavljanju novih kontakata i partnerstava na stranim tržištima. Imaju odličan pristup radu i rezultati su lako merljivi zbog čega ih rado preporučujem kao pouzdanu marketing agenciju.”

Miloš Pudar

Direktor

COM-ŠPED DOO

Oglašavanje kod nas podrazumeva:

zakaži sastanak

Popuni formu za kratak sastanak, želimo da se upoznamo sa tvojim biznisom u cilju definisanje prave prodajne strategije.