Brza izrada
internet prodavnice

Izrađujemo integrisane internet prodavnice prilagođene tvom biznisu, sa optimizovanim korisničkim iskustvom za korisnike i posetioce.

Pouzdani i funkcionalni internet shop

Interent prodavnica visokih performansi optimizovana tako da prodaje za tebe

Tvoj biznis nije zaslužio da čeka e-shop godinu dana. Naš tim će uložiti sve napore da tvoj sajt počne da prodaje za samo par meseci. Prilikom izrade internet prodavnice veliku pažnju obraćamo na funkionalnost i brzinu sajta, dizajn i navigaciji prilagođenoj korisniku (UX/UI) i optimizaciji za pretraživače (SEO) u cilju postizanja pozitivnih rezultata.

Izrada internet podavnice kod nas podrazumeva:

Najčešće postavljena pitanja

Cena izrade zavisi od specifičnih zahteva projekta i kompleksnosti. Predlažemo da nam dostaviš detalje projekta, kako bismo ti mogli dati preciznu procenu.

Vreme za izradu i lansiranje sajta varira, ali obično traje između 2 i 6 meseci, zavisno od kompleksnosti projekta.

Kako danas više od 80% internet pretraga dolazi sa mobilnog telefona, sve naše internet prodavnice su prilagođena mobilnim uređajima radi boljeg korisničkog iskustva.

Za kartična plaćanja na e-commerce sajtu potreban je procesor za kartična plaćanja. Najbolja opcija za ovakav tip transakcija jeste procesor koji snabdeva banka. Naša preporuka je Raiffeisen Bank, NLB Bank i Banca Intesa.

Sigurnost veb sajta i podataka kupaca će biti obezbeđena kroz SSL enkripciju i druge sigurnosne mere.

Naravno, obezbedićemo ti admin panel, u oviru kojeg ćeš moći da pratiš porudžbine, menjaš cene i dodaješ nove proizvode.

Nakon lansiranja, možeš računati na našu podršku i održavanje. To znači da ćemo rešavati bilo kakve tehničke probleme, ažurirati softver i platformu kako bi ostali sigurni i funkcionalni, i pružiti pomoć u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema koje tvoj tim može imati. Naš cilj je da tvoj e-commerce sajt bude uspešan i da mu pružimo dugoročnu podršku.