Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano: 20.10.2023.

Nilo Agency (“mi,” “nas,” ili “naša”) posvećuje se zaštiti Vaše privatnosti i sigurnosti vaših ličnih podataka. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke kada koristite našu web stranicu i usluge. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu politiku i da se redovno informišete o promenama.

Informacije koje prikupljamo

Možemo da prikupljamo lične podatke kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, kontakt broj, poštanska adresa i drugi relevantni detalji kada nam ih dobrovoljno date preko naše veb stranice ili drugih kanala komunikacije.

Možemo prikupljati nelične informacije, kao što su Vaša IP adresa, tip pretraživača, informacije o uređaju i podaci o korišćenju veb lokacije, koji se automatski prikupljaju putem kolačića ili sličnih tehnologija kada posetite našu veb lokaciju.

Korišćenje informacija

Vaše lične podatke možemo koristiti u sledeće svrhe:

  • Da Vam pružimo naše konsultantske usluge i ispunimo naše ugovorne obaveze;
  • Da bismo komunicirali sa Vama, odgovarali na vaše upite i pružili Vam relevantne informacije;
  • Da poboljšamo naše usluge, veb lokaciju i korisničko iskustvo;
  • Da Vam šaljemo promotivne materijale, biltene ili druge marketinške komunikacije ako ste dali svoju saglasnost.

Možemo da koristimo nelične informacije za statističku analizu, rešavanje problema i za poboljšanje naše veb stranice i usluga.

Deljenje podataka

Vaše lične podatke možemo da delimo sa pouzdanim dobavljačima usluga trećih strana koji nam pomažu u pružanju naših usluga ili efikasnom poslovanju. Ovi provajderi usluga su u obavezi da štite vaše lične podatke i mogu ih koristiti samo u dogovorene svrhe.

Možemo otkriti Vaše lične podatke ako to zahteva zakon ili ako smatramo da je takva radnja neophodna da bismo ispunili zakonsku obavezu, zaštitili svoja prava ili imovinu ili obezbedili bezbednost naših klijenata ili javnosti.

Sigurnost podataka

Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere da zaštitimo Vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka, zloupotrebe ili izmene. Međutim, imajte na umu da nijedan metod prenosa podataka preko interneta ili elektronskog skladištenja nije u potpunosti bezbedan i ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Imate pravo da zatražite pristup ličnim podacima koje imamo o Vama i da ispravite sve netačnosti.

Ako ste prethodno dali saglasnost za obradu vaših ličnih podataka, imate pravo da povučete svoju saglasnost u bilo kom trenutku.

Ako više ne želite da primate marketinške komunikacije od nas, možete se odjaviti prateći uputstva za odjavu uključena u komunikaciju ili tako što ćete nas direktno kontaktirati.

Vaše lične podatke ćemo čuvati onoliko dugo koliko je potrebno da ispunimo svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti, osim ako je duži period čuvanja potreban ili dozvoljen zakonom.

Veze trećih strana

Naša veb lokacija može da sadrži veze ka veb lokacijama trećih strana ili resursima kojima mi ne upravljamo ili ne kontrolišemo. Imajte na umu da nismo odgovorni za praksu privatnosti ili sadržaj ovih spoljnih veb lokacija. Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svih veb lokacija trećih strana koje posećujete.

Ažuriranja politike privatnosti

Zadržavamo pravo da izmenimo ili ažuriramo ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku kako bi se odrazile promene u našoj praksi ili važećim zakonima. Ažurirana verzija će stupiti na snagu od dana objavljivanja na našoj veb stranici. Podstičemo Vas da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih ažuriranja.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili zahteva u vezi sa našom politikom privatnosti ili rukovanjem vašim ličnim podacima, kontaktirajte nas na .

Korišćenjem naših usluga ili posetom našoj veb stranici, potvrđujete da ste pročitali i razumeli ovu Politiku privatnosti i saglasni ste sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem vaših ličnih podataka kako je ovde opisano.

Hvala vam što ste izabrali Nilo Agency.